Acasă Actualitate 70 de milioane de lei vechi, furate din poseta unei femei la...

70 de milioane de lei vechi, furate din poseta unei femei la Vatra Dornei, judetul Suceava. Afla aici cum s-a intamplat totul


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 33 de ani din municipiul Bistriţa a rămas fără aprovimativ 70 de milioane de lei vechi, marţi seară, în apropierea autogării din municipiul Vatra Dornei, judeţul Suceava.

Incidentul a avut loc în jurul orelor 20:00, când victima se îndrepta către maşina de serviciu pentru a merge în localitatea de domiciliu, moment în care două persoane necunoscute au atacat-o pe la spate furându-i poşeta în care aceasta ţinea banii.



Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că victima a venit în municipiul Vatra Dornei pentru a lua comenzile de la cele două magazine unde aceasta lucrează în calitate de şef aprovizionare. După ce a terminat treaba şi s-a despărţit de gestionara de serviciu, a mers printre tarabele din piata locală pentru a ieşi în parcarea din faţa Autogării Vatra Dornei, unde şi-a parcat maşina.

„În timp ce trecea printre tarabe, tânăra a observat două persoane necunoscute care s-au apropiat de ea şi, prin surprindere, una din ele i-a luat poşeta de pe umăr şi s-a îndepărtat în fugă. Fiind întuneric victima s-a dezechilibrat şi a căzut fără a suferi însă leziuni, iar autorii tâlhăriei au dispărut în întuneric”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Fiind audiată, victima a relatat că odată cu poşeta, i-a fost sustrasă suma de aproximativ 6.800 lei, bani care erau ai săi personali, ce proveneau de la o altă societate pe care o administrează împreună cu soţul ei.

Poliţiştii au demarat cercetările pentru identificarea autorilor şi recuperarea pe cât posibil a prejudiciului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version