Politistii de frontiera suceveni au fost Mos Craciun pentru o zi


Intră acum și în grupul de

Fără a uita de îndatoririle zilnice, poliţiştii de frontieră suceveni au găsit timp ca pentru o zi să se transforme în Moş Crăciun pentru copiii din cadrul Şcolii Speciale din Rădăuţi, judeţul Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, comisar şef, Ilie Poroch, este deja devenită o tradiţie ca an de an, din banii strânşi de la angajaţi să se facă un gest caritabil în apropierea sărbătorilor.

„Dacă Poliţia de Frontieră a crezut de cuviinţă ca fiecare structură să patroneze material câte o unitate de învăţământ sau un cămin de bătrâni, este pentru că ne pasă şi pentru că noi nu trăim în afara societăţii civile, ci în mijlocul ei.

Poliţiştii de frontieră suceveni nu se abat de la aceste norme morale, astfel că de câţiva ani buni, personalul nostru oferă îmbrăcăminte, rechizite şcolare, dulciuri şi câte un zâmbet fiecărui elev de la Şcoala Specială din Rădăuţi. Şi în acest an, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Crăciun cu banii colectaţi de la personalul propriu s-au cumpărat cadouri constând în dulciuri, rechizite, articole de îmbrăcăminte şi alte surprize care au fost oferite acestor copii”, ne-a declarat Ilie Poroch.


Intră acum și în grupul de