Un nas de clovn si un calculator, cadourile liberalilor pentru Lungu si Flutur (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Apropierea sărbătorilor de la finele anului a mai îndulcit puţin inimile conducerii liberale sucevene care nu a mai dorit, în cadrul ultimei conferinţe de presă susţinută anul acesta, să critice aspru nerealizările administraţiilor publice ale municipiului şi judeţului Suceava şi bilanţurile prezentate de acestea.

Mai mult, prin preşedintele PNL Suceava, Alexandru Ştefan Băişanu, liberalii au ţinut să vină în sprijinul lui Moş Crăciun şi să achiziţioneze ei cadourile pentru edilul şef al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu şi şeful executivului judeţean, Gheorghe Flutur, fiind vorba despre un nas de clovn şi un calculator.

„Este un nas roşu de clovn, de mincinos şi un calculator. Calculatorul este atât pentru primarul Sucevei, Ion Lungu, cât şi pentru preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, pentru a calcula mai bine care sunt sumele de bani pe care le cară cu maşinile proprii la Bucureşti pentru a nu le da cu virgulă, iar nasul de clovn e pentru edilul şef al oraşului pentru a nu mai minti cu neruşinare cât de frumos este municipiul Suceava în ultima perioadă” a declarat Alexandru Băişanu.

Şeful liberalilor a mai adăugat că au existat şi realizări pe care nu le poate nega nimeni, dar din păcate acestea au fost făcute cu costuri de 3 – 4 ori mai mari decât în realitate, iar acest lucru a afectat buzunarele tuturor sucevenilor.


Intră acum și în grupul de