Expozitie de pictura semnata de doi mici artisti de la Palatul Copiilor din Suceava


Intră acum și în grupul de

Dom’ Polski va găzdui vineri, 23 decembrie 2011, de la ora 13.30, vernisajul expoziţiei de pictură şi grafică ce poartă semnătura a doi mici artişti plastici înscrişi la cercul de pictură din cadrul Palatului Copiilor din Suceava, Briana Cozmei şi Gabriel Lupoaia, informează într-un comunicat de presă, Iulia Baldazar, purtător de cuvânt în cadrul Palatului Copiilor.

“Briana Cozmei, în vârstă de 10 ani, este elevă în clasa a IV-a la Colegiul Naţional << Ciprian Porumbescu >> din Suceava, specialitatea pian, pictând de la o vârstă fragedă. Gabriel Lupoaia în vârstă de 12 ani, este în clasa a V-a la Şcoala << Theodor Bălan >> din Gura Humorului. Pictează de la 4 ani, de la 6 ani a început să lucreze cu Radu Bercea, iar în 2010 a participat la concursul intitulat << Karlovy Vary >> unde a primit medalia de aur. Briana şi Gabriel studiază artele plastice sub îndrumarea prof. Petra Rusu, coordonatoarea Cercului de Pictură”, se arată în document.

“La evenimentul realizat cu sprijinul Centrului Cultural Bucovina şi găzduit de Dom’ Polski, va fi prezentă prof. Camelia Rusu Sadovei, artist plastic, cea care va deschide expoziţia”, precizează Iulia Baldazar în comunicat.


Intră acum și în grupul de