Municipiul Falticeni, luat la puricat de echipe de control din cadrul IPJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Venirea sărbătorilor de la finele anului reprezintă un bun prilej pentru „bişniţari” să scoată la vânzare tot felul de produse chiar dacă aflate în ilegalitate.

În acest sens, pe parcursul zilei de joi, municipiul Fălticeni a fost luat la puricat de echipe de control ale Poliției Fălticeni sprijiniţi de polițiștii din cadrul IPJ Suceava – Serviciul de Investigare a Fraudelor.

Organele de ordine au executat o acţiune pe linia combaterii fraudelor vamale, a evaziunii fiscale şi a contrabandei, ocazie cu care au fost aplicare iar rezultatele nu au întârziat să apară fiind aplicate 12 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 10.000 de lei, fiind totodată ridicate bunuri în vederea confiscării în valoare de aproape 1.500 de lei.

Tot în această perioadă, echipe constituite din poliţişti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Suceava şi specialişti ai Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare Suceava au desfăşurat activităţi de prevenire a delictelor silvice, de prevenire şi combatere a ilegalităţilor în domeniul prelucrării şi comercializării materialului lemnos, fiind constatate şase infracţiuni.

Organele de control nu au plecat fără să aplice şi trei sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la peste 21.000 de lei.


Intră acum și în grupul de