Tanar de 24 de ani din Vicov, mort in urma unui accident de circulatie, in noaptea de Ajun

Un tânăr de 24 de ani din localitatea Vicovu de Sus şi-a pierdut viaţa, după ce maşina în care se afla a fost implicată într-un accident de circulaţie petrecut chiar în noaptea de Ajun.

Tânărul mergea în vizită la nişte cunoştinţe când, în jurul orelor 21:00, în timp ce se deplasa cu o maşină înmatriculată în străinătate, pe DN 2E, în orașul Vicovu de Sus, fără a poseda însă permis de conducere, s-a angajat în depășirea unui autovehicul condus de o persoană de sex masculin de 21 de ani, localnic, acroşându-l cu partea laterală dreapta spate.

„În urma impactului autoturismul condus de tânărul de 24 de ani a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un capăt de pod situat pe partea stânga a sensului de mers, după care s-a răsturnat, conducătorul acestuia decedând pe loc”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru.

Chiar dacă la faţa locului a fost chemată de urgenţă şi o echipă de descarcerare însoţită de un echipaj SMURD, pompierii militari n-au mai putut face nimic decât să scoată corpul fără viaţă al tânărului dintre fiarele contorsionate ale maşinii.

loading...