Tanar de 24 de ani din Vicov, mort in urma unui accident de circulatie, in noaptea de Ajun


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 24 de ani din localitatea Vicovu de Sus şi-a pierdut viaţa, după ce maşina în care se afla a fost implicată într-un accident de circulaţie petrecut chiar în noaptea de Ajun.

Tânărul mergea în vizită la nişte cunoştinţe când, în jurul orelor 21:00, în timp ce se deplasa cu o maşină înmatriculată în străinătate, pe DN 2E, în orașul Vicovu de Sus, fără a poseda însă permis de conducere, s-a angajat în depășirea unui autovehicul condus de o persoană de sex masculin de 21 de ani, localnic, acroşându-l cu partea laterală dreapta spate.

„În urma impactului autoturismul condus de tânărul de 24 de ani a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un capăt de pod situat pe partea stânga a sensului de mers, după care s-a răsturnat, conducătorul acestuia decedând pe loc”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru.

Chiar dacă la faţa locului a fost chemată de urgenţă şi o echipă de descarcerare însoţită de un echipaj SMURD, pompierii militari n-au mai putut face nimic decât să scoată corpul fără viaţă al tânărului dintre fiarele contorsionate ale maşinii.


Intră acum și în grupul de