Captura impresionanta de tigari de contrabanda, realizata de politistii de frontiera in preajma Craciunului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Traficanţii de ţigări nu au avut liber nici de sărbători, încercând să înşele vigilenţa organelor de ordine chiar în preajma Crăciunului.

Afirmaţiile sunt întărite de o captură impresionantă de ţigări realizată de poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Brodina, care au executat o acţiune pe linia combaterii traficului cu ţigări, ocazie cu care, potrivit datelor pe care le deţinem, au depistat în trafic pe raza localităţii Straja, un autoturism marca „VW Passat”, ce era condus de un tânăr de 21 de ani, domiciliat în comuna Brodina, judeţul Suceava.

“După controlul documentelor de călătorie, poliţiştii au trecut la verificarea autoturismului ocazie cu care au fost descoperite în diverse locuri ale autovehiculului mai multe colete învelite în folie de culoare neagră ce conţineau ţigări de contrabandă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al SJPF Suceava, comisar Ilie Poroch.

Inventarierea acestora a demonstrat că tânărul încerca să introducă pe piaţa neagră a produselor din tutun peste 4.800 de pachete de ţigări provenind din Republica Moldova, a căror valoare estimativă se ridică la suma de peste 450 de milioane de lei vechi.

“Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră suceveni, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul SPF Brodina în vederea continuării cercetărilor”, ne-a mai declarat ofiter relaţii publice, Ilie Poroch.


Intră acum și în grupul de