Mii de suceveni au ales sa petreaca Revelionul in aer liber ! (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

La fel ca şi în alte oraşe mari ale României, şi petrecerea organizată de administraţia publică locală suceveană s-a bucurat de o mare atractivitate în rândul locuitorilor municipiului reşedinţă de judeţ.

Potrivit autorităţilor peste 15.000 de suceveni au fost prezenţi în noaptea trecerii dintre ani la Revelionul în aer liber. Ultima ediţie nu a mai fost organizată ca de obicei în piaţa centrală a oraşului din cauza lucrărilor ce se efectuează pentru ridicarea celor două parcări subterane astfel că întreaga acţiune a fost mutată de conducerea municipalităţii în parcarea de la Iulius Mall.

Petrecerea a început încă de la ora 21:00 programul pregătit pentru suceveni fiind unul încărcat care a cuprins pe lângă muzică populară şi muzică uşoară, folk şi rock încercând astfel să se acopere o gamă cât mai variată pentru a satisface gusturile tuturor participanţilor.

Pe scena Revelionului au urcat rând pe rând trupe şi interpreţi ca Laura Haidău, Călin Brăteanu, Alexandru Recolciuc, Odyssey, Cristina Gheorghiu, Impact sau Sorin Filip.

Începând cu orele 23:00 s-a înregistrat şi prezenţa record la manifestare când atmosfera a fost încălzită la propriu de trupa Impact, mişcările vocalistei Cristina şi a dansatoarei acesteia înfirbântând de-a dreptul spiritele masculine prezente la spectacol.

Ca de obicei, primarul Sucevei, Ion Lungu, a ţinut să fie în ultimele minute alături de locuitorii municipiului şi să numere de pe scenă, împreună cu aceştia ultimele secunde ale anului de care ne-am despărţit.

După ce a băut un pahar de şampanie împreună cu spectatorii şeful municipalităţii nu a putut răbda şi s-a prins, alături de ceilalţi membri ai familiei prezenţi alături de el, într-o horă bucovineană dansând împreună cu sucevenii.

După spectacolul de artificii care a durat mai bine de 10 minute, cireaşa de pe tort a spectacolului a fost de departe momentul lui Radu Ille care a înnebunit pur şi simplu prezenţa. Petrecerea a durat până după orele 01:30 prezenţa în număr mare a jandarmilor şi poliţiştilor suceveni făcând ca evenimentul să se încheie fără a fi înregistrate probleme deosebite.


Intră acum și în grupul de