Lungu: „Sper ca pana la finele lunii, sa avem si noi buget votat” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

“Am vorbit cu preşedintele Flutur şi joi vor aproba în CJ cotele defalcate pentru bugetul pe 2012. Sper ca până la finele lunii să avem şi noi buget votat”, a declarat miercuri primarul Sucevei, Ion Lungu.

Edilul-şef al municipiului reşedinţă de judeţ a ţinut să reafirme că bugetul pe 2012 va fi unul al dezvoltării oraşului, dar în acelaşi timp unul al austerităţii totale în ceea ce priveşte cheltuielile materiale. Potrivit conducerii municipalităţii, prioritare vor fi cele patru proiectele ample ce se află în plină derulare în Suceava, care se bucură de finanţare din fonduri europene, dar cărora trebuie să li se asigure cofinanţarea din partea administraţiei locale.

În acelaşi timp, o atenţie deosebită va fi acordată şi demarării proiectului privind realizarea sălii polivalente din municipiu la ieşirea din municipiu spre Fălticeni.

Primarul Ion Lungu nu exclude aici nici posibilitatea unui parteneriat public-privat, recunoscând faptul că există deja discuţii pe această temă, dar mai sunt multe lucruri încă de lămurit.

Bugetul municipiului reşedinţă de judeţ urmează a fi supus aprobării membrilor Consiliului Local Municipal Suceava în prima şedinţă ordinară din acest an, pe data de 26 ianuarie.


Intră acum și în grupul de