Acasă Actualitate Au furat pana si pomii dintr-o gospodarie din satul Horodniceni, judetul Suceava

Au furat pana si pomii dintr-o gospodarie din satul Horodniceni, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Autori rămaşi deocamdată necunoscuţi au furat dintr-o gospodărie situată în localitatea Horodniceni, judeţul Suceava, tot ce au găsit, chiar dacă nu erau produse de valoare. Mai mult, hoţii au smuls până şi copăceii plantaţi în gradina casei.

Potrivit informaţiilor oferite de Biroul de presă al IPJ Suceava, spargerea a avut loc în perioada 2-8 ianuarie, pe când proprietarul, un locuitor din municipiul reşedinţă de judeţ nu se afla în gospodărie.



Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că hoţii au lucrat în voie intrând în casă prin forţarea sistemului de închidere al uşii de acces.

Pentru a nu pleca cu mâna goală, din interior, spărgătorii au furat tot ce au găsit, chiar dacă nu erau produse de valoare, fiind vorba despre un sac cu grăunţe o pungă cu carne din congelator, un baton de salam şi o cutie cu pliculeţe de cafea.

Pentru că erau nemulţumiţi de ceea ce au găsit, la plecare, hoţii au săpat şi smuls din grădina gospodăriei şi opt pomi fructiferi plantaţi anul trecut. „În cauză au fost dispuse măsurile necesare pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului”, ne-a mai comunicat IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version