Casa parohiala din Tisauti, judetul Suceava, cuprinsa de flacari, luni seara


Intră acum și în grupul de

Casa parohială din localitatea Tişăuţi, judeţul Suceava, a fost cuprinsă de flăcări, luni seară, în jurul orelor 20:00.

Din datele pe care le deţinem, în momentul în care a izbucnit focul, acasă se afla numai soţia preotului şi copiii acestuia. Incendiul a cuprins o anexă a gospodăriei în care se afla centrala termică.

În ajutorul femeii, au sărit imediat sătenii care au încercat să stingă flăcările cu ajutorul găleţilor cu apă, dar pentru că acest lucru nu era posibil s-a solicitat intervenţia pompierilor militari din cadrul detaşamentului Suceava.

“Când au ajuns la faţa locului, cele două autospeciale de stingere şi echipakul SMURD, ardea acoperişul clădirii centralei termice şi al magaziei de materiale, construcţie corp comun, fără pericol de propagare la vecinătăţi”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.maj. Alin Găleată.

În încercarea de a stinge flăcările iniţiale, presbitera, în vârstă de 37 de ani, a suferit arsuri de gr. I şi II la mâini şi la un picior. Acesteia i-a fost acordat primul ajutor medical, de către echipajul SMURD, după care a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava pentru investigaţii amănunţite, din fericire nefiind necesară internarea.

Incendiul a fost lichidat aproape de miezul nopţii.


Intră acum și în grupul de