Milici: „S-au cheltuit zeci de milioane de euro cu groapa de gunoi si nu se vede nimic. E o bila neagra de gatul administratiei PDL”


Intră acum și în grupul de

Conferinţă de presă la sediul PSD Suceava

Ovidiu Milici, vicepreşedinte PSD Suceava

TEXT LIVE:

“Unde e groapa de gunoi de la Moara? Sucevenii plătesc cele mai mari taxe de salubritate pentru administraţia actuală e incapabilă să rezolve problema asta.

Utilităţi şi Mediu îşi arată deja roadele. S-au cheltuit zeci de milioane de euro cu groapa de gunoi şi nu se vede nimic. E o bilă neagră de gâtul administraţiei PDL.

Din ce ştim noi, proiectele transfrontaliere cu care se laudă Flutur sunt iniţiate de PSD. Flutur doar a tăiat panglicile şi a făcut licitaţii.

Cred că în 2011, Flutur şi echipa sa nu a reuşit încă să dezlege blocajul ce ţine de Utilităţi şi Mediu, care este parte din ABC-ul civilizaţiei din judeţ.

Cele 10 capitole cu realizări prezentate de Flutur pe 2011 sunt de fapt proiectele sale pentru 2012. Bilanţul lui şi dorinţele lui sunt aceleaşi pentru Flutur.

Flutur ar trebui să înveţe să conjuge verbul << a face >> la timpul trecut şi nu viitor. Are o mare problemă de credibilitate în judeţ.

Mesajul pentru Flutur în 2012 este să se ţină de promisiunea din 2011 că vor colabora şi vor lucra în interesul cetăţenilor. Transformarea spitalelor în fundaţii sau societăţi comerciale înseamnă de fapt vinderea vieţilor românilor clientelei portocalii.”


Intră acum și în grupul de