Gospodarie din localitatea Vama, judetul Suceava, golita de toate bunurile in prima noapte a acestui an


Intră acum și în grupul de

Un gospodar în vârstă de 42 de ani din localitatea Vama, judeţul Suceava, s-a trezit cu casa goală după ce a fost vizitat de hoţi chiar în prima noapte a anului 2012.

Potrivit informaţiilor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, spărgătorii au acţionat pe parcursul nopţii de duminică spre luni (01/02 ianuarie), dar furtul a fost semnalat de partea vătămată de abia luni după-amiază.

Cercetările efectuate de organele de ordine au stabilit că autorii, persoane rămase deocamdată necunoscute, au intrat în casă prin forţarea unui ochi de geam, iar din locuinţă au furat tot ce au găsit, o butelie de 12 kg, un aparat DVD, trei telefoane mobile, şase perne, 10 seturi de lenjerie de pat, trei perechi de papuci bărbăteşti, două perechi de papuci pentru copii, 3 plapume, cinci perechi de pantaloni şi 10 tricouri.

Conform aceloraşi surse, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat fiind dispuse măsurile necesare pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de