Regele a plecat !!! Traiasca UNPR !!!


Intră acum și în grupul de

Omul care a inventat SMURD in Romania, Raed Arafat, a demisionat din cauză că nu e de acord cu ce inţelege guvernul PDL să facă din sistemul de sănătate, sub mantia frumoasă pe care scrie reformă.

Toată lumea cu care am discutat este de părere că Arafat este un simbol al sănătăţii din România, pentru tot ce a făcut şi sigur va mai face pentru oameni, chiar dacă nu in Guvernul BOC fara număr.

Dar, după ce te cerţi cu preşedintele Traian Băsescu ca la uşa cortului pe posturile de televiziune, (cum a facut Arafat) şi tot nu pricepi că deşi nu are nici o atribuţie, Băsescu are o poftă de reformă a sănătăţii ceva de speriat, e greu să continui.

Să ajungă preşedintele României să se certe cu un secretar de stat pe un domeniu pe care Băsescu nu il cunoaste nici măcar din filme înseamnă mult. Atat de mult încât nici nu te mai miră de ce Băsescu nu dă doi lei pe sistemul de sănătate din România şi se operează pe la clinici din Austria.

Raed Arafat a fost inclus de Băsescu la categoria „păsărică”, “ţigancă împuţită” sau „găozar”. Iar veselia Guvernului e cât Palatul Victoria de mare.
Sunt convins că toţi se bucură că au scăpat de un profesionist.

Şi chiar era păcat să nu steargă pe jos cu Raed Arafat. La urma urmei, asta face Traian Băsescu de patru ani încoace cu oricine are curaj să aibă opinii, altele decât ale lui.

De un singur lucru sunt sigur: Băsescu îşi roade mâinile de nervi că a putut fi plesnit in direct pe posturile de televiziune şi că a dat semnalul că este slab şi sângerează.

Iar când un rechin sângerează e rost un prânz copios pentru tovarăşii lui!

De exemplu, Vasile Blaga, care fără scandal, incepe sa urce din nou in PDL. A devenit al doilea om in stat, fiind ales presedinte al Senatului si in plus face parte din echipa de campanie pentru alegerile locale a PDL.

Mihai Chira

PS: in locul lui Arafat a venit repede la masă cine altcineva decat deputatul UNPR, Tudor Ciuhodaru. Vorba aia – UNPR…dragostea mea !!


Intră acum și în grupul de