Acasă Actualitate Accident rutier provocat in Falticeni de un sofer aflat aproape de coma...

Accident rutier provocat in Falticeni de un sofer aflat aproape de coma alcoolica


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 32 de ani a reuşit performanţa de a fi autorul unui grav incident rutier petrecut miercuri seară, în centrul municipiului Fălticeni, judeţul Suceava. Mai mult, în urma verificărilor efectuate cu aparatul etilotest, s-a stabilit că şoferul vinovat de producerea accidentului se afla aproape de coma alcoolică.

Potrivit informaţiilor obţinute de la IPJ Suceava, totul s-a petrecut în jurul orelor 20:40 pe strada Revoluţiei din municipiul Fălticeni, pe când tânărul conducea autoturismul proprietate personală, iar la intersecţia cu strada Republicii, din cauza faptului că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a tamponat un autoturism ce se afla staţionat, după care a pătruns pe sensul opus de mers, unde a tamponat alt autoturism condus de o tânără de 19 ani, din comuna Slatina, care era oprit la semafor.



În urma accidentului a rezultat avarierea celor 3 autoturisme, fără a se înregistra victime omeneşti, „iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul pentru conducătorul auto care a provocat accidentul a fost de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Un alt accident rutier grav a avut loc tot miercuri seară pe DN 2, în afara localităţii Cumpărătura, judeţul Suceava. Aici, şoferul unei maşini, un tânăr de 28 de ani din municipiul Buzău, aflat într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului părăsind carosabilul, a acroşat lateral un copac, după care s-a oprit pe un teren agricol aflat la o diferenţă de nivel de aproximativ doi metri.

„Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a unui tânăr de 30 de ani din comuna Remeţi, judeţul Maramureş, pasager pe locul din dreapta faţă a autoturismului, precum şi uşoară a conducătorului auto”, ne-a mai declarat insp. Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version