Serviciul de Pasapoarte Suceava isi deschide un punct de lucru in Radauti


Intră acum și în grupul de

Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple (SPCEEPS) Suceava va deschide miercuri, 18 ianuarie, un punct de lucru mobil în municipiul Rădăuţi, informează şeful SPCEEPS Suceava, comisar şef de poliţie Angela Cleopatra Irimia, într-un comunicat de presă. „Din analiza numărului de cereri pentru eliberarea paşaportului electronic simplu adresate Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Suceava, a rezultat că un procent considerabil reprezintă solicitări ale persoanelor domiciliate în municipiul Rădăuţi, în oraşele şi comunele din jur. Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, astfel încât aceştia să nu trebuiască să se deplaseze la reşedinţa de judeţ, se va deschide un punct de lucru mobil, care va funcţiona o zi pe săptămână, marţi, între orele 9.00-15.00”, arată Angela Irimia în comunicatul de presă.

Potrivit acesteia, punctul de lucru din Rădăuţi va fi asigurat cu sprijinul Primăriei Rădăuţi, la etajul clădirii situată în municipiul Rădăuţi, str. Tudor Vladimirescu nr. 1, unde funcţionează Poliţia locală Rădăuţi şi Serviciul Public Comunitar privind Evidenţa Persoanelor Rădăuţi.

„Menţionăm că se vor primi cereri numai pentru eliberarea paşaportului simplu electronic. Taxele şi documentele necesare sunt aceleaşi (conform celor afişate la sediul serviciului sau pe pagina web a Instituţiei Prefectului judeţului Suceava, la rubrica „informaţii servicul paşapoarte”), singura deosebire, în ceea ce priveşte lucrul cu publicul, constă în faptul că solicitanţii vor completa olograf formularele tip, puse la dispoziţie de funcţionarii Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Suceava. După trecerea a 14 zile calendaristice de la data depunerii cererilor, în aceeaşi zi de marţi, se vor putea ridica paşapoartele electronice emise în baza acestora, tot din locaţia de la Rădăuţi”, mai menţionează şeful SPCEEPS Suceava în comunicatul de presă.


Intră acum și în grupul de