Reglare de conturi ca in filmele cu mafioti pe strazile din judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Cinci tineri din municipiul reşedinţă de judeţ au trăit momente de spaimă şi groază pe parcursul nopţii dintre sambata si duminica după ce au fost atacaţi cu răngi şi bâte în traficul rutier.

Potrivit cercetărilor efectuate de poliţişti, scenele desprinse parcă din filmele cu mafioţi, au început după ce victimele, o fată de 26 de ani şi patru tineri cu vârste cuprinse între 24 şi 31 de ani, toţi din municipiul Suceava, au fost la o discotecă organizată pe raza localităţii Păltinoasa.

„În jurul orelor 03:00 în timp ce se deplasau cu autoturismul pe DN 17 spre municipiul Suceava, după ce au intrat în localitatea Ilişeşti, au fost şicanaţi în trafic de un autoturism care le-a încetinit deplasarea, împiedicându-i să depăşească, iar înainte de a ajunge în localitatea Şcheia un alt autoturism a blocat celălalt sens de mers venind dinspre municipiul Suceava, obligându-i să oprească” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Odată oprite maşinile, din autoturismele care au blocat maşina victimelor s-au coborât 5-6 persoane având asupra lor bâte şi răngi din fier cu ajutorul cărora s-au năpustit pur şi simplu asupra autovehiculului cu care se deplasau tinerii distrugându-i geamurile, parbrizul şi mai multe elemente de caroserie. Ca şi cum nu era de ajuns, agresorii i-au lovit de mai multe ori şi pe ocupanţii maşinii după care au dispărut în noapte.

Victimele au fost transportate la Unitatea de primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale iar poliţiştii încearcă acum să dea de urma agresorilor fiind dispuse măsurile specifice pentru identificarea şi tragerea la răspundere penală a acestora.


Intră acum și în grupul de