Trei masini confiscate pentru trafic de tigari in PTF Siret, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Weekend-ul a fost unul încărcat pentru organele de control din Vama Siret, judeţul Suceava. Trei autoturisme străine au fost confiscate şi s-au dat amenzi în valoare de mii de lei pentru trafic cu ţigări.

Potrivit informaţiilor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul SJPF Suceava, cantitatea de ţigarete descoperite şi confiscate se ridică în cele patru cazuri semnalate la suma de aproape 4.000 de pachete de diferite mărci toate provenind din Ucraina.

Pentru a nu fi prinşi, micii traficanţi au îndesat produsele din tutun unde a crezut fiecare că este cel mai bine, în locaşuri special amenajate prin modificarea aripilor de la maşină sau barele de protecţie, podeaua sau bordul autoturismului cu care se deplasa ori spătarele scaunelor.

Cu ocazia controalelor însă, ţigaretele au fost descoperite şi ridicate în vederea confiscării fiind totodată acordate amenzi a căror valoare totală se ridică la suma de 27.000 de lei.

Mai mult, conform de declaraţiilor purtătorului de cuvânt al SJPF Suceava, comisar Ilie Poroch, nu mai puţin de trei autoturisme au fost de asemenea confiscate deoarece ţigările erau ascunse în locaşuri special amenajate prin modificări structurale ale mijlocului de transport.


Intră acum și în grupul de