Minte bolnava! O fetita de doar 4 ani din Baia a fost violata chiar de concubinul mamei sale


Intră acum și în grupul de

Un gest bolnav care îngrozeşte pe toată lumea a fost descoperit duminică noapte de lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală nr.1 Bogdăneşti. O fetiţă de doar 4 ani din localitatea Baia, judeţul Suceava, a fost agresată sexual chiar de concubinul mamei copilului, un tânăr de 25 de ani.

Cercetările efectuate de echipa operativă din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Suceava, deplasată la faţa locului, au stabilit că pe parcursul zilei de duminică, violatorul a rămas la domiciliu împreună cu cei doi copii ai concubinei care a plecat la cerşit.

Când femeia s-a întors acasă a observat că fetiţa de 4 anişori prezenta sângerări în zona genitală, iar după o dispută verbală avută cu concubinul ei a sunat de urgenţă la poliţie.

„Minora a fost examinată medico-legal, iar concluziile medicului au fost că „aceasta prezintă o deflorare recentă cu ruptură himenală și posibil vaginală”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

În urma probelor administrate, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul zilei de luni să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „viol”.


Intră acum și în grupul de