O mama si cele doua fiice ale sale, victimele unui dublu accident provocat de doi soferi neatenti


Intră acum și în grupul de

O mamă şi cele două fete ale sale, împreună cu care se deplasa cu maşina proprietate persoanală, au devenit victimele unui dublu accident provocat duminică dimineaţă de doi conducători auto neatenţi.

Potrivit informaţiilor oferite de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul rutier a avut loc în jurul orelor 06:00, pe DN 2, în afara localităţii Pătrăuţi. Aici, conform cercetărilor efectuate la faţa locului, un tânăr de 26 de ani din municipiul Rădăuţi, în timp conducea autoturismul, nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu mâzgă şi a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus în aceeaşi direcţie de mers de o femeie în vârstă de 43 ani din oraşul Vicovu de Sus.

Nici nu a apucat bine conducătoarea auto să-şi dea seama ce s-a întâmplat că o altă maşină a intrat în autovehiculul ei, de această dată fiind vorba despre maşina condusă de un bărbat de 65 de ani din municipiul Suceava.

„În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto şi a pasagerilor din autoturism, fetele acesteia de 15 şi respectiv 17 ani, ambele din oraşul Vicovu de Sus”, ne-au mai declarat sursele citate.


Intră acum și în grupul de