Bazinul semiolimpic de la sala de sport din Gura Humorului va fi dat in functiune zilele urmatoare (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

În urma demersurilor efectuate de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur şi de şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Petru Carcalete, în zilele următoare va fi dat în funcţiune bazinul de inot semiolimpic amenajat în cadrul sălii de sport din Gura Humorului.

„Este o investiţie a Guvernului României în care avem o sală modernă de sport cu mai multe spaţii pentru diverse sporturi (lupte, judo, dans modern) şi un bazin semiolimpic de 25 de metri pe 12,5 metri care este gata şi are nevoie de personal de deservire, cinci-şase posturi pentru perioada următoare unde dorim să creăm centre de excelenţă pentru handbal fete, înot ş.a. în judeţul Suceava”, a declarat marţi, şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur.

La rândul său, Petru Carcalete este de părere că bazinul semiolimpic este foarte bine amenajat din punct de vedere tehnic, urmând a fi angajat şi personalul de deservire. „Am dori să formăm la Gura Humorului o grupă de înot pentru că în judeţ avem profesori cu această specializare”, a precizat şeful IŞJ Suceava.


Intră acum și în grupul de