S-a amanat deschiderea Biroului de pasapoarte Radauti


Intră acum și în grupul de

Deschiderea oficială a punctului de lucru mobil pentru primirea cererilor de eliberare a paşaportului simplu electronic din municipiul Rădăuţi, programată a avea loc miercuri, 18 ianuarie 2011, s-a amânat până la o dată neprecizată.

Anunţul a fost făcut de şeful Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple (SPCEEPS) Suceava, comisar şef de poliţie Angela Cleopatra Irimia, care nu a motivat decizia.

La sfârşitul săptămânii trecute, Angela Irimia informa că Serviciul pe care-l conduce îşi va deschide pe 18 ianuarie, la ora 09.00, un punct de lucru mobil în incinta Primăriei Rădăuţi, pentru a veni în sprijinul oamenilor din zonă.

„Din analiza numărului de cereri pentru eliberarea paşaportului electronic simplu adresate Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Suceava, a rezultat că un procent considerabil reprezintă solicitări ale persoanelor domiciliate în municipiul Rădăuţi, în oraşele şi comunele din jur. Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, astfel încât aceştia să nu trebuiască să se deplaseze la reşedinţa de judeţ, se va deschide un punct de lucru mobil, care va funcţiona o zi pe săptămână, marţi, între orele 9.00-15.00”, anunţa Angela Irimia într-un comunicatul de presă.


Intră acum și în grupul de