Hot de cablu din Rotunda, prins de politisti, la miezul noptii, langa albia raului Suceava


Intră acum și în grupul de

Un hoţ de cablu telefonic a fost prins de poliţişti la miezul nopţii dintre luni şi marţi pe marginea râului Suceava, după ce a fost abandonat de colegii cu care a plecat la furat.

Potrivit informaţiilor oferite de IPJ Suceava, totul s-a întâmplat după ce lucrătorii Secției nr.2 Poliție Rurală Bosanci au fost sesizați despre faptul că pe traseul Verești – Fântânele cablul telefonic a fost rupt.

„Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, pe timpul nopţii, autori necunoscuți au tăiat și sustras cablul telefonic aeropurtat de pe traseul Verești-Fântânele, riveran cu DJ 290, pe o distanță de aproximativ 40 metri, valoarea prejudiciului urmând să fie comunicată ulterior de către reprezentanții unității păgubite”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Organele de ordine prezente la faţa locului au reuşit să stabilească şi traseul urmat de autori, iar la o distanță de aproximativ un kilometru de locul producerii evenimentului s-a găsit cablul sustras, acesta fiind secționat în mai multe bucăți.

„Continuând cercetările, la o distanță de aproximativ 500 metri de locul unde autorii au abandonat cablul, pe lângă albia râului Suceava a fost identificat un tânăr de 22 de ani, din satul Rotunda, judeţul Suceava, acesta declarând că a sustras cablul telefonic împreună cu alte două persoane de 20 şi 21 de ani, ambii din aceeaşi localitate”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.

Suspectul prins a fost condus la sediul poliției pentru efectuarea cercetărilor, urmând a fi identificați și ceilalți doi suspecţi de comiterea faptei.


Intră acum și în grupul de