Un singur reprezentant al sindicatelor sucevene la sedinta Comisiei de Dialog Social


Intră acum și în grupul de

Un singur reprezentant al sindicatelor sucevene, Dumitru Irimie, din cadrul filialei FSLI Spiru Haret, a fost prezent, marţi, la şedinţa Comisiei de Dialog Social, la care au participat zece reprezentanţi ai patronatelor, prefectul Sorin Arcadie Popescu şi preşedintele CJ Suceava, Gheorge Flutur.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Suceava, la şedinţa Comisiei de Dialog Social, la care au fost convocaţi toţi membrii acesteia, reprezentanţi ai administraţiei locale, ai sindicatelor şi ai patronatelor, în vederea analizării şi soluţionării, cât este posibil, a problemelor economice şi sociale cu care se confruntă oamenii.

Şedinţa a fost prezidată de prefectul Sorin Arcadie Popescu şi de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.

„Reprezentanţii patronatelor şi ai sindicatelor au prezentat problemele cu care se confruntă, propunând totodată o serie de măsuri, care au fost preluate de către şefii autorităţilor publice judeţene. Toţi cei prezenţi au susţinut că dialogul este singura cale de soluţionare a problemelor şi a conflictelor şi că autorităţile statului trebuie să protejeze cetăţeanul”, se arată în comunicat.

Potrivit unor surse participante la şedinţa Comisiei de Dialog Social au participat, pe lângă prefect şi preşedintele CJ, zece reprezentanţi ai patronatelor şi un singur reprezentant al sindicatelor.


Intră acum și în grupul de