Doua tentative de suicid inregistrate la Suceava, intr-o singura zi


Intră acum și în grupul de

Cadrele medicale aparţinând Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava s-au confruntat doar pe parcursul zilei de marţi cu două cazuri de intoxicaţii acute în scop suicidal.

Unul dintre pacienţi este un tânăr din localitatea Liteni, judeţul Suceava, în vârstă de 22 de ani, cunoscut de mai mult timp cu probleme medicale. Băiatul a ajuns în stare gravă în jurul orelor 14:00 cu “intoxicaţie medicamentoasă voluntară în scop suicidar”. După acordarea îngrijirilor medicale de urgenţă tânărul a fost internat în secţia de terapie intensivă aflându-se în momentul de faţă sub supraveghere strictă.

Din datele pe care le deţinem, gestul băiatului a venit după ce a aflat rezultatele unor noi investigaţii medicale făcute de curând.

Cel de-al doilea caz se referă la o tânără ce va împlini anul acesta 18 ani. Ea a ajuns în faţa doctorilor cu “intoxicaţie voluntară cu diluţie de acetonă în urmă cu aproximativ 14 ore”. Se pare că tânăra a consumat soluţia după o ceartă avută cu prietenul ei. Din fericire, fata este în afara oricărui pericol cantitatea de acetonă fiind mult prea mică pentru a pune în pericol viaţa pacientei.


Intră acum și în grupul de