Soti amenintati cu pistolul in propria lor casa. Acestia au reusit sa alerteze politia cat agresorii erau inca in locuinta


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au fost alertaţi marţi seară de o tânără de 28 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ că doi bărbaţi au pătruns fără drept în locuinţa sa şi o ameninţă pe ea şi soţul ei folosind un pistol.

Imediat la faţa locului, s-a deplasat un echipaj al organelor de ordine reuşind să-i prindă pe agresori chiar în locuinţa victimelor.

Cercetările efectuate au stabilit însă că intruşii nu erau chiar atât de necunoscuţi victimelor, iar totul s-a petrecut pe fondul unor neînţelegeri mai vechi.

Potrivit datelor obţinute de la IPJ Suceava, la faţa locului, polițiștii au identificat cele două părți implicate, tânăra reclamantă şi soţul acesteia de 37 ani, iar pe cealaltă parte pe agresori, doi tineri de 30 şi 31 de ani, toţi din municipiul reşedinţă de judeţ.

“În cadrul activităţilor, s-a procedat la efectuarea unui control corporal sumar, ocazie cu care asupra unui dintre tinerii care au intrat cu forţa în casă a fost găsit un pistol în încărcătorul căruia se aflau 6 bile din material plastic, armă care a achiziţionat-o de pe un site de cumpărături”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu, care a mai adăugat că “verificările au stabilit faptul că este vorba despre o stare conflictuală între două familii din cauza unui scandal produs la şcoală între copiii acestora”.

Cum se aşteptau şi organele de ordine, ambele familii implicate au depus plângeri una faţă de cealaltă, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului investigaţii criminale Suceava, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei, urmând ca în funcţie de rezultat să fie efectuată încadrarea juridică şi să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de