Ioan Gyuri Pascu a fost luat la intrebari de elevii Colegiului “Ciprian Porumbescu” din Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Aflat în Bucovina cu prilejul lansării albumului “Tropa, Tropa… Europa” a artistului sucevean Lian Cubleşan cu care a colaborat pentru editarea acestui produs, îndrăgitul cântăreţ şi actor Ioan Gyuri Pascu a fost asaltat cu zeci de întrebări din partea micilor artişti de la Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu” din Suceava.

Astfel, vineri seară, înaintea lansării oficiale a albumului care a avut loc de la ora 22.00 în Club “Aquarius” din Câmpulung Moldovenesc, cei doi artişti au făcut o oprire la renumitul colegiu sucevean, acolo unde în Sala de Festivităţi a liceului aşteptau zeci de tineri talentaţi pregătiţi să afle detalii din experienţa de viaţă a celor doi cântăreţi, cu precădere din cea a lui Gyuri, figură cunoscută pentru mulţi dintre ei de la televizor.

Timp de mai bine de o oră, interpretul a răspuns cu răbdare, cu spontaneitate, dar şi cu umor la întrebările venite din partea elevilor, care au ţinut să ştie de cât timp cântă artistul, care sunt marile pasiuni din viaţa sa şi dacă are o preferinţă atunci când vine vorba să aleagă între cariera de cântăreţ şi cea de actor, la ce instrumente muzicale ştie să cânte, sau dacă simte că a atins apogeul în cariera sa.

“Lucrul care mă pasionează cel mai mult este viaţa (…) Voi continua să cânt şi după moarte încă două, trei zile la televizor, e drept. În prima zi plânge lumea, iar în a doua zi sunt descoperiţi copiii din flori, pe care i-ai avut, sau nu. Aşadar cariera va mai continua cu siguranţă încă trei zile după moartea mea, cel puţin în cadrul emisiunilor de divertisment”, a replicat amuzat Gyuri Pascu la întrebarea unei fetiţe care a fost curioasă să afle până la ce vârstă îşi va continua artistul cariera.

Totodată elevii suceveni au avut posibilitatea să se întâlnească şi cu Lian Cubleşan care a ţinut să îi mulţumească lui Ioan Gyuri Pascu pentru colaborarea pe care a acceptat să o realizeze împreună la apariţia primului său album intitulat “Tropa, Tropa… Europa”.

Lian Cubleşan este unul dintre artiştii cunoscuţi publicului din Câmpulung Moldovenesc, la începutul anilor ’90 acesta înfiinţând una dintre primele formaţii din acest municipiu, numită Tranzit. În timp, trupa a devenit cunoscută atât pe plan judeţean şi naţional, cât şi în străinătate. Cubleşan a precizat că albumul este pentru toată lumea, conţinând balade de o sensibilitate deosebită.

Menţionăm că mai târziu, în Club “Aquarius”, sucevenii prezenţi la eveniment au avut parte şi de un concert susţinut de Ioan Gyuri Pascu împreună cu trupa sa, The Blue Workers. Preţul unui bilet a costat 50 de lei.


Intră acum și în grupul de