Hotii de fier vechi au dat iama si in incinta unui punt de transformare a curentului


Intră acum și în grupul de

Nici o locaţie nu mai pare sigură pe raza municipiului reşedinţă de judeţ atunci când hoţii de fier vechi au pus ochii pe aceasta. Afirmaţiile sunt întărite de ultimul incident de acest fel, descoperit de un angajat al Eon pe parcursul zilei de sâmbătă.

Acesta a sesizat organele de ordine că persoane necunoscute au pătruns prin efracție în incinta punctului de transformare a energiei electrice, situat pe str. Calea Unirii, din Suceava, de unde au sustras mai multe panouri metalice de la canalele de cablaj electric.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit că autorii, rămaşi deocamdată necunoscuţi, au demolat pur şi simplu un geam zidit cu cărămidă, de pe latura sudică a clădirii și prin escaladarea acestuia au pătruns în interior. De aici au sustras mai multe panouri din tablă striată, care acopereau canalele de cablaj electric, de pe pardoseală, pe o lungime totală de 22 m.

“Conform declarației părții vătămate valoarea prejudiciului este de aproximativ 4900 lei iar cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Suceava în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului” ne-a comunicat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de