Muzeul Bucovinei din Suceava va gazdui un nou curs de initiere in fotografie. Detalii aici


Intră acum și în grupul de

Asociaţia FotoIaşi (www.fotoiasi.net) organizează în perioada 12 februarie – 15 aprilie 2012 cel de-al doilea Curs de Initiere în Fotografie ”Hobby Photography”, ce va fi găzduit de Muzeul Bucovinei din Suceava, informează într-un comunicat de presă Ozolin Duşa, trainerul cursului.

Potrivit acestuia, cursul cuprinde atât o parte teoretică (cu suport de Curs) – care se va desfăşura la Muzeul de Istorie din Suceava, cât şi o parte practică – care se va desfăşura în locaţii din Suceava şi împrejurimi.

In ziua de începere, 12 februarie, la Muzeul de Ştiinţele Naturii se va vernisa Expoziţia primului Curs desfăşurat în perioada 4 decembrie 2011 – 12 februarie 2012, la Suceava, sub îndrumarea artistului fotograf Ozolin Duşa (www.fotodusa.ro).

“În cele opt săptămâni cât durează noul Curs (35 de ore) participanții vor fi familiarizați cu tot ceea ce trebuie să știe pentru a realiza fotografii corecte din punct de vedere tehnic și compozițional. Aparatul de fotografiat nu va mai fi o mașinărie necunoscută, programele de editare le vom pune în slujba creativității noastre, evenimentele din viața noastră vor căpăta un nou sens fotografic, excursiile și concediile vor prinde culoare. Nu vom deveni Artiști (mai este cale lungă până acolo), dar prietenii ne vor respecta pentru fotografiile reușite pe care le vom face!”, transmite Ozolin Duşa, în comunicatul de presă.

Cursul susținut de către artistul fotograf Ozolin Dușa se va desfăşura în ziua de duminică (partea teoretică la Muzeul de Istorie, str. Ștefan cel Mare nr. 33 Suceava, iar partea practică în diferite locații din Suceava).

Precizăm că acest curs se va încheia în ziua de duminică, 15 aprilie 2012, de la ora 13.00, la Muzeul de Istorie din Suceava, atunci când va avea loc vernisajul expoziției de final de Curs.

Precizăm că numărul de locuri disponibile pentru înscrieri este de 15, iar preţul întregului curs este de 400 lei.

“Se acordă următoarele reduceri: 150 lei pentru persoane din aceeaşi familie (pentru 2 locuri achitate), respectiv 10% din preț pentru elevi și studenți. Prin tragere la sorţi, în ziua începerii Cursului una dintre persoanele înscrise va urma cursurile gratuit”, precizează Ozolin Duşa.

Detalii se pot obţine accesând www.fotoiasi.net, înscrierile se fac pe adresa – [email protected], iar informaţii suplimentare se pot obţine telefonic chiar de la trainerul cursului Ozolin Duşa, la numărul: 0722/895.304.


Intră acum și în grupul de