Bloc de locuinte, cuprins de flacari, duminica seara, in Campulung, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Acoperişul unui bloc de locuinţe situat pe strada Silvicultorului din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, a fost cuprins de flăcări duminică seara în jurul orelor 18:00. Speriaţi, când au văzut fumul negru şi flăcările ieşind din mansarda imobilului au sunat de urgenţă la pompieri.

Potrivit informaţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.maj. Alin Găleată, la faţa locului au fost trimise imediat trei autospeciale de stingere, o autoscară mecanică şi ambulanţa SMURD aparţinând Detaşamentului de pompieri din localitate.

„La sosirea militarilor, ardea acoperişul blocului, construit pe structură din lemn, cu învelitoare din azbociment şi ţiglă, existând pericolul de propagare la întreaga structură, unde erau amenajate şase anexe şi o locuinţă mansardată”, ne-a mai declarat Alin Găleată.

Din fericire, după mai bine de o oră de luptă cu flăcările, incendiul a fost stins fără a se înregistra victime omeneşti.

Din primele cercetări, a rezultat că incendiul a izbucnit prin efect termic, din cauza coşului de evacuare a fumului amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile, în special produse textile depozitate de locatari în podul blocului.


Intră acum și în grupul de