Acasă Actualitate Inca doua retineri in cazul traficantilor de canabis adus din Grecia

Inca doua retineri in cazul traficantilor de canabis adus din Grecia


Intră acum și în grupul de

Procurori DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava au dispus introducerea în arestul IPJ Suceava a încă doi tineri care făceau parte din reţeaua traficanţilor de canabis, destructurată la începutul acestui an.

Este vorba despre un băiat de 20 de ani din comuna Calafindeşti şi o persoană de 28 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ, care, în complicitate cu cei arestaţi în aceeaşi cauză, identificau consumatori de droguri şi le vindeau diferite cantităţi de cannabis adus din Grecia.



„Ca urmare a probatoriului administrat, pe parcursul zilei de luni, procurorul de caz din cadrul DIICOT-Serviciul Teritorial Suceava a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpaţilor pentru o perioadă de 24 de ore cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, identificării şi tragerii la răspundere penală a tuturor participanţilor”, ne-au declarat surse judiciare.

Reamintim că primele arestări în acest dosar s-au făcut după ce începând cu luna decembrie a anului trecut, lucrătorii antidrog din cadrul DIICOT Suceava şi cu sprijinul SRI – Direcţia Judeţeană Suceava, au documentat activitatea infracţională a doi tineri din localitatea Calafindeşti care au procurat o cantitate de cannabis din Grecia, pe care au introdus-o în ţară cu scopul comercializării, dar şi pentru consum propriu.

În data de 6 ianuarie, în jurul orelor 18:00, cei doi tineri au fost prinşi în flagrant pe raza municipiului Suceava, în timp ce încercau să vândă aproape 400 de grame de cannabis contra sumei de 15.000 lei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version