Femeie de 50 de ani din comuna Baia, batuta si bagata in spital de propriul cumnat


Intră acum și în grupul de

O femeie de 50 de ani din localitatea Baia, judeţul Suceava, a ajuns pe patul de spital după ce a fost lovită cu sălbăticie chiar de cumnatul acesteia. Incidentul a avut loc potrivit IPJ Suceava, luni după-amiază, bătăuşul fiind un bărbat de 44 de ani din aceeaşi localitate.

Când au ajuns la faţa locului şi poliţiştii, femeia se afla deja în ambulanţa chemată pentru a i se acorda îngrijiri medicale, „ocazie cu care aceasta a declarat că a fost agrestă de cumnatul său și concubina acestuia de 37 ani, din aceeași localitate, fiind lovită cu pumnii și picioarele în zona feței și a toracelui”.

Potrivit aceloraşi surse, victima a mai precizat faptul că a fost agresată pe drumul comunal din apropierea locuinței, însă nu a putut da mai multe detalii.

Femeia a fost internată la Spitalul Municipal Fălticeni cu politraumatisme şi fractură de piramidă nazală cercetările organelor de ordine fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a autorului faptei şi a împrejurărilor în care a avut loc agresiunea.


Intră acum și în grupul de