A distrus gardul unei gospodarii, dupa ce a pierdut masina de sub control


Intră acum și în grupul de

Un câmpulungean în vârstă de 35 de ani a reuşit să distrugă tot gardul unei gospodării din localitate, după ce s-a suit băut la volan şi a scăpat maşina de sub control.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul rutier s-a petrecut luni, odată cu lăsarea întunericului când, pe Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, tânărul, „în timp ce conducea autoturismul, din cauza stării de ebrietate şi a carosabilului acoperit cu mâzgă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu mai mulţi stâlpi de gard al unui imobil”.

Surprinzător, din accident a rezultat doar rănirea uşoară a pasagerului autovehiculului, un bărbat de 46 ani, din localitate. După comiterea incidentului rutier, conducătorul auto a fugit de la locul faptei, însă din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla nu a ajuns prea departe, fiind găsit de poliţiştii chemaţi la faţa locului, la o distanţă de aproximativ 500 de metri de locul accidentului.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de