Sucevenii din Zamca nu vor avea joi apa la robinete


Intră acum și în grupul de

ACET Suceava va întrerupe, joi, 26 ianuarie, timp ce aproape şapte ore, furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în cartierul Zamca.

Potrivit conducerii ACET Suceava, vor fi afectaţi de sistarea apei reci, în întervalul 08:30-15:00, sucevenii care locuiesc în zonele:

str. Stejarului; str. Grigore Ureche de la intersecţia cu str. Stejarului şi până la intersecţia cu str. Dimitrie Cantemir; str. Ion Neculce de la intersecţia str. Stejarului şi până la intersecţia cu str. Dimitrie Cantemir; str. Octav Băncilă de la intersecţia str. Ion Neculce şi până la intersecţia cu str. Grigore Ureche; str. Dimitrie Cantemir de la intersecţia str. Ion Neculce şi până la intersecţia cu str. Grigore Ureche.

“Menţionăm că lucrările sunt programate în vederea montării de aparate de măsură a debitelor de apă consumate la blocul 30 scările A, C, D şi blocul 33/1 scara A. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere”, transmite directorul ACET Suceava, ing. Ştefan Groza, în comunicatul de presă.


Intră acum și în grupul de