O noua retea de traficanti de cannabis prinsa in flagrant la Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Lucrătorii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava au reuşit destructurarea unei noi reţele de traficanţi de droguri, în special cannabis, pe care îl aduceau din Republica Moldova.

Potrivit informaţiilor pe care le deţinem, traficanţii erau urmăriţi încă din luna noiembrie a anului trecut, fiind vorba despre trei tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 21 de ani. Cel mai mare dintre ei este din comuna Cristeşti, judeţul Iaşi, iar ceilalţi doi din Republica Moldova.

„Împreună cu procurorul de caz, marţi în jurul orelor 15:00, lucrătorii antidrog din cadrul BCCO Suceava au prins în flagrant pe raza municipiului Suceava pe tânărul din judeţul Iaşi în timp ce oferea spre vânzare cantitatea de 60 grame cannabis, pentru suma de 3.000 lei”, ne-au declarat surse judiciare.

Cu aceeaşi ocazie, lucrători din cadrul BCCO Suceava, cu sprijinul unor lucrători din cadrul IPJ Suceava – Serviciul Pentru Intervenţie Rapidă, au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, ocazie cu care a fost identificată cantitatea de aproximativ 40 grame cannabis precum şi instrumente artizanale folosite la consumul acestor droguri.

Cercetările făcute de organele de ordine au stabilit că tinerii aduceau cannabis-ul din Republica Moldova reuşind să introducă în ţară cantitatea de aproximativ 300 de grame pe care o ofereau spre vânzare contra sumei de 50 de lei gramul.

Cei trei tineri au fost reţinuţi în arestul IPJ, iar miercuri au fost prezentaţi instanţei care „a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile a inculpaţilor cu vârsta peste 18 ani şi pentru o perioadă de 20 de zile a inculpatului minor, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale”.


Intră acum și în grupul de