I-au golit casa de toate bunurile de valoare pe cand era plecata in strainatate


Intră acum și în grupul de

Locuinţa unei femei din comuna Vama, judeţul Suceava, a fost golită de persoane rămase deocamdată necunoscute pe când proprietara este plecată peste hotarele ţării noastre.

Spargerea a fost descoperită de ginerele femeii, care, trecând pe lângă casă a observat că unul dintre geamuri este spart şi a alertat poliţiştii.

„Cu ocazia deplasării la faţa locului polițiștii au constatat că două geamuri de la etajul I al imobilului sunt întredeschise, iar unul din acesta are sticla spartă. Din cauza faptului că proprietara locuinței este plecată în străinătate, iar cheile de la intrare sunt la aceasta, în prezența fiicei sale s-a pătruns în interiorul locuinței, pe unul din geamurile deschise, unde s-au constatat că bunurile și hainele sunt răvășite prin toată casa” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu.

După ce s-a luat legătura şi cu proprietara casei s-a putut face şi inventarierea lucrurilor lipsă, un scripete prevăzut cu motor electric, două televizoare tip plasmă, 4 DVD-uri, trei combine muzicale şi circa 20 tablouri de diferite mărimi cu peisaje, valoarea prejudiciului fiind la o primă evaluare de peste 200 de milioane de lei vechi.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de