Tigari de contrabanda gasite de politistii de frontiera abandonate in apropierea granitei cu Ucraina (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Brodina, judeţul Suceava, au reuşit o importantă captură de ţigări de contrabandă fără a face prea mult efort.

Organele de ordine, aflate în timpul serviciului de patrulare, au găsit produsele din tutun, pe parcursul zilei de sâmbătă, împachetate în mai multe colete voluminoase care se aflau abandonate în apropierea graniţei cu Ucraina.

„Astfel s-a luat măsura transportării coletelor la sediul S.P.F. Brodina, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de peste 23.000 de pachete cu ţigări, de diferite mărci de provenienţă ucraineană. Totodată au fost anunţate autorităţile de frontieră ale statului vecin pentru efectuarea cercetării în comun a evenimentului” ne-a declarat comisar Ilie Poroch, purtător de cuvânt al SJPF Suceava.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de aproximativ 210.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării iar în prezent poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea depistării persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de