A vrut sa scape de frig si a murit arsa de vie în propria-i locuinţă


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari ai Detaşamentului Fălticeni, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Boroaia, au intervenit cu patru autospeciale, duminică dimineaţă, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţă particulară, în cătunul Pintileni, comuna Boroaia.

Incendiul a fost observat în jurul orelor 09:00 de vecinii îngroziţi de violenţa flăcărilor care cuprinseseră clădirea şi de faptul că proprietara, o femeie de 76 de ani ar putea fi prinsă în interior.

„La sosirea pompierilor ardea violent locuinţa, existând pericolul de propagare la întreaga gospodărie şi la cele învecinate” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.maj. Alin Găleată, care a mai adăugat că după aproape trei ore de luptă cu flăcările incendiul a fost stins.

Casa femeii s-a transformat însă într-un morman de cenuşă iar în interior a fost descoperit şi corpul carbonizat al bătrânei.

„Din primele cercetări, s-a constatat că incendiul a izbucnit prin efect termic din cauza sobei cu acumulare de căldură, amplasată necorespunzător faţă de materialele combustibile” a mai adăugat Alin Găleată.


Intră acum și în grupul de