Proaspat refacute, tevile de apa rece din Suceava au crapat pe rupte la primul ger mai serios


Intră acum și în grupul de

Gerul năprasnic înregistrat în ultimele zile pe raza municipiului reşedinţă de judeţ nu a afectat doar locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ în mod direct ci, şi reţeaua de distribuţie a apei reci.

A fost de ajuns ca termometrele să indice, pe parcursul nopţii de duminică spre luni, valoarea de -18 grade pentru ca reţeaua ţevilor de transport a apei potabile, proaspăt refăcută cu bani europeni, să crape în mai multe locuri.

La primele ore ale zilei de luni, telefoanele s-au înroşit din nou la ACET SA, societatea distribuitoare a apei potabile în Suceava, pentru a semnala tot mai multe probleme în toate colţurile municipiului reşedinţă de judeţ.

Printre cei afectaţi s-au numărat şi persoanele fizice sau societăţile situate pe străzile Ştefan cel Mare, Gheorghe Doja şi Oituz, Republicii, Măgurei, Victoriei, strada Oituz de la intersecţia străzii Mărăşeşti până la intersecţia cu strada Universităţii, bdul. George Enescu, Luceafărului nr.1,2,4 şi 11, Bazelor, Mircea Damaschin, 22 Decembrie, Aleea Jupiter, strada Zorilor sau Calea Unirii.

Echipele SC ACET SA trimise imediat pe teren au făcut tot posibilul ca măcar pentru unele dintre străzile afectate reluarea serviciului de distribuţie a apei potabile să se facă în aceeaşi zi, începând cu orele 15:00.


Intră acum și în grupul de