Amenzi de peste 700 de milioane de lei vechi si 20 de permise suspendate, in urma unui control rutier


Intră acum și în grupul de

Iarna în toată regula care a pus stăpânire şi pe judeţul Suceava nu i-a împiedicat pe şoferi să încalce parcă mai mult ca în oricare perioadă din an regulamentul rutier.

Doar două zile de controale efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Circulaţie aparţinând IPJ Suceava au fost suficiente pentru ca valoarea totală a amenzilor acordate să depăşească 720 de milioane de lei vechi.

Acţiunea organelor de ordine sucevene s-a derulat pe parcursul weekend-ului împreună cu formaţiunile de profil din teritoriu, pe linia combaterii conducerii autovehiculelor sub influenta băuturilor alcoolice, ocazie cu care s-au acordat aproape 330 de sancţiuni.

În acelaşi timp, nu mai puţin de 20 de conducători auto au rămas fără permise din dotare, iar alte 11 certificate de înmatriculare au fost reţinute de către poliţişti.

Recordul negativ l-a înregistrat un şofer de 20 ani din comuna Udeşti, care a fost surprins de aparatele radar conducând autoturismul pe strada Aviatorului din comuna Şcheia cu viteza de 108 km/h.


Intră acum și în grupul de