Acoperisul singurului bloc turn din Falticeni, cuprins de flacari marti seara


Intră acum și în grupul de

Acoperişul singurului bloc turn din municipiul Fălticeni, judeţul Suceava, a fost cuprins de flăcări pe parcursul serii de marţi. Incendiul a fost observat de locatarii blocului care au alertat de urgenţă pompierii militari din localitate.

Ajunşi la faţa locului, echipajele de intervenţie au găsit la nivelul şapte al imobilului situat pe strada Sucevei un incendiu în curs de desfăşurare în interiorul unei camere folosită ca boxă, în care se aflau bunuri alimentare, deşeuri textile şi aproximativ 200 de kilograme de hârtie tip maculatură, utilizată de un locatar al blocului în vârstă de 55 ani.

Potrivit informaţiilor oferite de ISU Suceava, pentru stingerea incendiului au intervenit trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, cu trei autospeciale, care au localizat şi stins flăcările fără a se înregistra victime omeneşti.

„Fiind audiat, proprietarul camerei de unde au izbucnit flăcările a declarat că în după-amiaza zilei de marţi s-a deplasat la boxa menţionată, unde a fumat o ţigară, după care a revenit în locuinţă, ulterior izbucnind incendiul, recunoscând că incendiul s-a produs din cauza neglijenței lui” a mai adăugat şi purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat de către lucrătorii Biroului investigaţii criminale Fălticeni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă.


Intră acum și în grupul de