Ambulanta lovita in plin de o soferita inconstienta, in apropierea Policlinicii din municipiul Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un grav accident de circulaţie a avut loc, miercuri dimineaţă, în jurul orelor 09:30, pe principala arteră de circulaţie, care traversează municipiul reşedinţă de judeţ, în apropierea clădirii Policlinicii din Suceava.

O şoferiţă având în jur de 20 de ani, din localitatea Stulpicani, aflată la volanul unui autoturism marca Opel, a ignorat pur şi simplu semnalele acustice şi luminoase ale unei ambulanţe care se apropia şi a intrat în plin în aceasta.

Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a fost proiectat într-un stâlp, iar autoutilitara sanitară a ajuns pe trotuarul opus sensului de mers. Imediat, la faţa locului, a ajuns şi „Detaşamentul de pompieri Suceava care a intervenit cu modulul SMURD, ambulanţa şi autospeciala de descarcerare, luând măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri, concomitent cu descarcerarea şoferiţei de pe Opel”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.maj. Alin Găleată.

După acordarea primului ajutor medical, paramedicii pompieri au transportat-o pe tânăra conducătoare auto, alături de ceilalţi trei pasageri din maşina condusă de aceasta la UPU a Spitalului Judeţean, pentru investigaţii amănunţite.

În paralel, şi pacientul aflat în ambulanţa lovită, un bărbat din localitatea Hînţeşti, a fost preluat de o altă maşină aparţinând Serviciului de Ambulanţă a Judeţului Suceava şi transportat mai departe la principala unitate medicală din judeţ.


Intră acum și în grupul de