Hotii de la ferma piscicola din Cornu Luncii, prinsi de politistii suceveni


Intră acum și în grupul de

Hoţii care la finele lunii trecute au dat iama într-o fermă piscicolă situată pe raza localităţii Cornu Luncii, judeţul Suceava, şi care aparţine unei societăţi comerciale din Fălticeni, au fost prinşi, pe parcursul zilei de miercuri, de către poliţişti.

În urma măsurilor operative întreprinse de către lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală nr.7 Mălini, împreună cu cei ai Poliţiei municipiului Fălticeni, autorii furtului au fost identificaţi ca fiind cinci persoane cu vârste cuprinse între 17 şi 58 de ani. Acestea, două din comuna Hănţeşti, două din comuna Moara şi una din localitatea Rădăşeni, judeţul Suceava, sunt de altfel persoane cunoscute cu preocupări infracţionale, suspecte de comiterea de furturi cu acelaşi mod de operare.

„În baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Fălticeni, au fost efectuate şi percheziţii la domiciliile a doi dintre autori unde au fost găsite şi ridicate o parte din bunurile sustrase în noaptea de 23/24 ianuarie de la ferma piscicolă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Conform cercetărilor efectuate de către organele de ordine în noaptea spargerii, cei patru bărbaţi şi un adolescent s-au deplasat cu un autoturism din municipiul Suceava, în comuna Cornu Luncii unde se află bazinele, de unde au sustras cantitatea de aproximativ 500 kg de păstrăv precum şi mai multe scule pentru construcţii şi pentru pescuit, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 23.000 de lei.

„Pentru trei dintre autorii faptei s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, fiind introduşi în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni cu propunere de arestare preventivă, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei nr. 7 Mălini pentru recuperarea prejudiciului cauzat şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a învinuiţilor”, ne-a mai declarat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de