Violatorul din beci, trimis in judecata de procurori alaturi de concubina lui


Intră acum și în grupul de

Bărbatul care a violat o fetiţă în beciul casei unde locuieşte la finele anului trecut a fost trimis în judecată alături de concubina sa.

Potrivit datelor pe care le deţinem, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus pe parcursul zilei de miercuri, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului Petru Leonard Perdei, în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol.

Totodată, s-a decis şi punerea în mişcare a acţiunii penale şi trimiterea în judecată a concubinei bărbatului Nicoleta Hasiuc sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal şi complicitate la viol.

Conform declaraţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, procuror, Mirela Fănaru, „în după-amiaza zilei de 13 decembrie 2011, în jurul orelor 16:00, fiind ajutat în mod direct şi nemijlocit de către inculpata Nicoleta Hasiuc, violatorul, Petru Leonard Perdei, a dus-o forţat pe minoră în beciul locuinţei sale, pe care a lipsit-o de libertate în mod ilegal aproximativ 2 ore şi cu care, împotriva voinţei acesteia, a întreţinut un raport sexual”.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Tribunalului Suceava.


Intră acum și în grupul de