Hoti prinsi in flagrant de o patrula de ordine publica, in municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Doi tineri plecaţi la furat au fost opriţi din activitate de o patrulă de poliţie, chiar în momentul în care vroiau să plece cu prada.

Incidentul a avut loc pe parcursul nopţii de joi spre vineri, în jurul orelor 23:00, când o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, în timp ce efectua serviciu de patrulare pe strada Căpitan Grigore Andrei din municipiul Suceava, a surprins în flagrant doi tineri care încercau sa sustragă mai multe bunuri din curtea unei locuinţe particulare.

Conform Biroului relaţii cu presa din cadrul IPJ Suceava, autorii au fost identificaţi ca fiind doi locuitori ai municipiului reşedinţă de judeţ de 26 şi respectiv de 42 de ani, iar din cercetări s-a stabilit că au încercat să sustragă un cazan de inox cu capacitatea de 75 litri, în valoare de 1.000 lei, însă la vederea patrulei de poliţie l-au abandonat lângă gardul din spatele curţii.

„Cazanul a fost predat părţii vătămate, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt calificat”, potrivit aceloraşi surse.


Intră acum și în grupul de