Un dornean s-a suit beat la volan si a provocat un accident rutier


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 28 de ani din Vatra Dornei, judeţul Suceava, a fost joi după-amiază autorul unui accident de circulaţie, după ce s-a suit la volanul maşinii, chiar dacă de abia se putea ţine pe picioare.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, poliţiştii au fost sesizaţi telefonic, în jurul orelor 14:30, despre faptul că pe strada Unirii din municipiul Vatra Dornei a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii autoturismelor implicate se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Echipa operativă deplasată la locul accidentului a constatat faptul că un tânăr de 28 de ani, din localitate, în timp ce se afla la volanul autoturismului proprietate personală, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune cu autovehiculul condus regulamentar de o femeie de 33 de ani din comuna Dorna Arini”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

În urma accidentului, a rezultat avarierea ambelor autoturisme, dar din fericire, nu s-au înregistrat şi victime omeneşti. In scurt timp, organele de ordine aveau să înţeleagă şi de ce s-a întâmplat totul. Când şoferul vinovat a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Imediat, i-a fost întocmit dosar penal care urmează a fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de