Cinci tineri blocati in lift la miezul noptii scosi in siguranta de pompieri


Intră acum și în grupul de

Cinci tineri au trăit momente de spaimă după ce la miezul nopţii de sâmbătă spre duminică au rămas blocaţi în liftul unui imobil de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ.

Cel mai probabil, aceştia au participat la o distracţie organizată într-un bloc turn situat pe strada Mărăşeşti din localitate iar la plecare liftul cu care coborau a rămas blocat între etaje, deasupra etaului II. Văzând că nici o comandă nu mai răspunde solicitărilor aceştia au sunat disperaţi la 112 chemând în ajutor pompierii.

Potrivit informaţiilor obţinute de la ISU Suceava, în jurul orelor 01:30 toţi ocupanţii liftului au fost scoşi în siguranţă fără a avea nevoie de îngrijiri medicale.

Tot pe parcursul nopţii de sâmbătă spre duminică au continuat şi misiunile de patrulare a pompierilor aparţinând Detaşamentului Suceava pentru identificarea persoanelor fără adăpost care au nevoie de ajutor pe raza municipiului reşedinţă de judeţ.

În urma acestora au fost găsite 13 astfel de persoane. Nouă dintre ele au refuzat ajutorul, însă celelalte patru, trei femei cu vârste cuprinse între 41 şi 61 de ani şi un bărbat de 42 de ani, au fost transportaţi la Centrul Social “Lumina Lină”, de la Biserica Sfânta Vineri, din municipiu.


Intră acum și în grupul de