A comandat votca si tigari unui taximetrist si le-a „achitat” cu pumnii


Intră acum și în grupul de

Un taximetrist sucevean de 22 de ani a primit în loc de bani pentru comanda făcută, lovituri de pumni şi s-a ales şi cu autoturismul distrus.

Potrivit informaţiilor oferite de IPJ Suceava, tânărul este angajat la o firmă de profil din municipiul reşedinţă de judeţ, iar duminică dimineaţă, “în timp ce efectua serviciul de taxi în staţia Mărăşeşti, a primit o comandă prin dispeceratul societăţii să cumpere o sticlă de 700 ml de votcă şi un pachet de ţigări şi să se deplaseze cu produsele pe strada Narciselor la un client”.

Ajuns la destinaţie, taximetristul s-a trezit că în loc să primească banii pentru serviciile prestate a fost luat la bătaie, iar maşina i-a fost distrusă.

Conform aceloraşi surse, „la adresa indicată, taximetristul s-a întâlnit cu un tânăr, care a refuzat să plătească produsele comandate, iar între cei doi a izbucnit o altercaţie, aceştia lovindu-se reciproc, după care tânărul care a făcut comanda a lovit cu pumnul şi distrus geamul portierei lateral stânga faţă, aripa laterală stânga spate şi portbagajul autoturismului, pagubele ridicându-se la o primă evaluare în jurul valorii de 2.500 de lei”.

„În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate, a fost identificat suspectul de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 21 ani, din comuna Frumosu, judeţul Suceava, care fiind audiat a recunoscut parţial fapta comisă”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava. Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Investigaţii Criminale sub aspectul comiterii infracţiuniilor de „distrugere”.


Intră acum și în grupul de