A comandat votca si tigari unui taximetrist si le-a “achitat” cu pumnii

Un taximetrist sucevean de 22 de ani a primit în loc de bani pentru comanda făcută, lovituri de pumni şi s-a ales şi cu autoturismul distrus.

Potrivit informaţiilor oferite de IPJ Suceava, tânărul este angajat la o firmă de profil din municipiul reşedinţă de judeţ, iar duminică dimineaţă, “în timp ce efectua serviciul de taxi în staţia Mărăşeşti, a primit o comandă prin dispeceratul societăţii să cumpere o sticlă de 700 ml de votcă şi un pachet de ţigări şi să se deplaseze cu produsele pe strada Narciselor la un client”.

Ajuns la destinaţie, taximetristul s-a trezit că în loc să primească banii pentru serviciile prestate a fost luat la bătaie, iar maşina i-a fost distrusă.

Conform aceloraşi surse, „la adresa indicată, taximetristul s-a întâlnit cu un tânăr, care a refuzat să plătească produsele comandate, iar între cei doi a izbucnit o altercaţie, aceştia lovindu-se reciproc, după care tânărul care a făcut comanda a lovit cu pumnul şi distrus geamul portierei lateral stânga faţă, aripa laterală stânga spate şi portbagajul autoturismului, pagubele ridicându-se la o primă evaluare în jurul valorii de 2.500 de lei”.

„În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate, a fost identificat suspectul de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 21 ani, din comuna Frumosu, judeţul Suceava, care fiind audiat a recunoscut parţial fapta comisă”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava. Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Investigaţii Criminale sub aspectul comiterii infracţiuniilor de „distrugere”.