Traficul greu a fost restrictionat in Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Ninsorile din ultima perioadă, însoţite de viscol, au determinat instituirea anumitor restricţii de trecere în Punctul de Trecere al Frontierei Siret.

Conform ofiţerului relaţii publice din cadrul STPF Suceava, comisar Ilie Poroch, “începând de marţi ora 10:00, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale ne-a informat că traficul pentru vehiculele cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone pe sensul de intrare în România prin punctul de trecere a frontierei Siret se restricţionează, până la o dată ce va fi comunicată ulterior”.

Ca urmare a acestui fapt, până la reluarea traficului, toate autocamioanele sunt dirijate in parcările adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Siret subordonat Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei. Conform aceloraşi surse, restricţia se impune din cauza fenomenelor meteo nefavorabile fapt pentru care mai multe drumuri naţionale sunt impracticabile.

„Poliţiştii de frontieră asigură în permanenţă sprijin participanţilor la trafic şi împreună cu autorităţile competente acţionează in comun în vederea intervenţiei in caz de urgentă”, a mai adăugat Ilie Poroch.


Intră acum și în grupul de