Locuinta golita de bani dupa ce proprietarul a plecat si a lasat usa deschisa


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 45 de ani din oraşul Siret, judeţul Suceava, a rămas fără toţi banii pe care i-a strâns după ce a plecat de la domiciliu şi a lăsat uşile deschise, făcând practic o invitaţie hoţilor de a-i trece pragul.

Conform biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc pe parcursul zilei de marţi, între orele 15:00 şi 18:30, cât timp victima a fost plecată de acasă.

Cercetările efectuate de echipa operativă deplasată la faţa locului au stabilit că autorii, rămaşi deocamdată necunoscuţi, au pătruns iniţial în bucătăria de vară a gospodăriei, a cărei uşă a fost lăsată descuiată, iar de aici “au luat o cheie ce se afla pe masă cu care au deschis ușa locuinței și au sustras din interior un telefon mobil, 450 euro şi 500 lei”, după cum ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Valoarea totală a pagubei a fost estimată la aproximativ 2.500 de lei. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de